Uw verblijf


Vakantiehuis de Meule Munstergeleen Limburg

In 't zacht glooiende Geleenbeekdal tussen Sittard en Geleen ligt het Molencomplex van Munstergeleen.

Tot 1967 was de houtzaagmolen nog in werking en maakte samen met de olie graanmolen deel uit van een molentrio onder één dak.

We hebben in een van de molens het vakantiehuis “De Meule” ingericht. Het resultaat is heel bijzonder. Je kunt hier de molenhistorie nog zien, ja zelfs aanraken. De rustieke stijlvolle inrichting maakt een verblijf in dit huis met eigen tuin tot een bijzondere belevenis. Het vakantiehuis is voorzien van alle hedendaagse gemak, met behoud van het authentieke karakter en bied ruim plaats aan 2 tot 4 volwassenen. Het huis heeft gratis draadloos internet, wij berekenen geen energiekosten en bad-, bed- en keukenlinnen is voldoende aanwezig en in de huurprijs inbegrepen. Aan de voorzijde bevindt zich ruim voldoende parkeergelegenheid.


De knusse woonkamer straalt ouderwetse gezelligheid uit onder meer door zijn sfeervolle inrichting. Er is een gezellig zitgedeelte en grote ramen, met uitzicht op de tuin. De woonkamer is voorzien van kabel-TV. In de authentieke sfeervolle woonkeuken vindt u alle comfort en opbergruimte die u nodig heeft. Tussen de kamer en de keuken bevindt zich ook een gezellige eettafel. Op de begane grond bevindt zich de badkamer met wastafel, douchegelegenheid en toilet. Op de eerste verdieping liggen 2 slaapkamers met comfortabele bedden en met kledingkasten. Tevens bevindt zich op deze verdieping een tweede toilet. De tuin heeft verschillende terrassen met zitjes, een met overkapping en deze liggen deels aan de beek. Zo kunt u heerlijk in alle rust genieten van uw vrijheid in de zon of schaduw. Kortom alles is aanwezig voor een heerlijke korte of lange vakantie.

 

Alle faciliteiten op een rij:

 • 2 tot 4 personen
 • Gratis Wi-Fi
 • Meer dan voldoende bad-, bed- en keukenlinnen aanwezig
 • Meer dan voldoende parkeergelegenheid bij het vakantiehuis
 • TV
 • Volledige keukeninventaris aanwezig
 • Oven en magnetron
 • Koelkast
 • Slaapkamers voorzien van comfortabele 2-persoons bedden
 • Badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche
 • Toilet op de eerste verdieping

Deze vakantiewoning is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Informatie

Mob. 06-23 25 99 39

E-mail: vakantiehuisdemeule@gmail.com

Het adres

P.C. Houbenstraat 14, 6151 ET Munstergeleen

 

Privacy verklaring

Wat anderen vinden

Hubertien, Marleen en Mari Anne
Mooi
Wat een mooi ontvangst Wat een mooi speciaal huis Wat een gastvrijheid van en door een mooi mens We hebben als klein team: genoten van alle gegevens die het huis, omgeving en jij geboden heeft Bedankt dat je ons zo hebt verwend en zo hartelijk hebt ontvangen.
zondag 18 september 2016

Volg ons